Porcukor átszitálása: még szita se kell

Ha nem akarsz nagyon apró lyukú szitát venni csak azért, hogy lisztet, porcukrot szitálj, ez egy nagyon egyszerű, de működőképes trükk.

Egyszerűen tedd a  szitálnivalót egy kis tálba, és húzz rá egy tiszta harisnyát. Megfordítod, és kész a házi finom lyukú szita, az így átszitált porcukrot bátran használhatod a  mézeskalács díszítéséhez használt cukormázhoz, biztos nem tömődik el a zacskód.

DCIM100MEDIA

Több tudást szeretnél? Ingyen videók, receptek, hogy-csináld bemutatók itt, a hírlevélre feliratkozva!
Vagy rendeld meg a DVD-t, hogy könnyen, otthonról bővítsd a tudásod!
Ha még többet tanulnál, gyere el hozzánk egy tanfolyamra, szeretettel várunk :)
Mézes rendelése: Kattints ide, a megrendelőlap kitöltéséhez!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.