Galéria

A galéria tematikus; a képekre kattintva nyílnak le az egyes aloldalak. Igyekszünk feltölteni az új alkotásokat is, illetve – mivel minden kézzel készül – nagyon szívesen készítünk egyedi megrendeléseket is.

Rendelés felvétel: Ide kattintva, az űrlap kitöltésével.


DCIM100MEDIA

DCIM100MEDIA

Klasszikus, natúr alapon fehérrel díszített szívek, visszafogott, finom, de népies alapokon – fehér hímzés – nyugvó mintakincs.

Remek ajándék esküvőre, évfordulókra, de céges ajándéknak is kiváló.

 

 

 


eskuvo

Esküvői mézeskalács minták, ötletadónak, de természetesen bármilyen kérés elébe állunk szívesen.

Ha kell, a mintát a ruhához vagy a tortához tudjuk igazítani, a színek, a masni színe szintén választható.

 

 

 

 


csillag

Karácsonyi hópehely, csillag minták, natúr és színes díszítéssel.

 

 

 

 

 


DCIM100MEDIA

DCIM100MEDIA

Fára akasztva  vagy az ajándékra masnizva is nagyon kedves és finom ajándék.

Natúr vagy piros változatokban is rendelhető.

 

 

 

 


Digimax A50 / KENOX Q2

Digimax A50 / KENOX Q2

Kicsi, nagy, színes vagy natúr, fára akasztható vagy asztalra, tányér mellé szenteste is remekül mutat.

 

 

 

 


haz

Mézeskalács házikók mindenféle méretben, alakban, formában.

Ugyanabból a finom, puha mézeskalácsból készül, mint a többi mézes, Ünnepek után bátran fogyasztható!

Több tudást szeretnél? Ingyen videók, receptek, hogy-csináld bemutatók itt, a hírlevélre feliratkozva!
Vagy rendeld meg a DVD-t, hogy könnyen, otthonról bővítsd a tudásod!
Ha még többet tanulnál, gyere el hozzánk egy tanfolyamra, szeretettel várunk :)
Mézes rendelése: Kattints ide, a megrendelőlap kitöltéséhez!

Galéria” bejegyzéshez ozzászólás

  1. Kedves Gitta!

    Véletlenül találtam ide -bár azt mondják,hogy véletlenek nincsenek- és azóta is folyamatosan tátva van a szám!
    A mézesei egyszerűen mesések, csodálatosak! Nem is találok rá igazán kifejező szavakat…
    Tavaly karácsony előtt kezdtem el a mézesezéssel foglalkozni, de csak teljesen amatőr szinten. De nagy örömömet találom benne, és nagyon szivesen tanulok mindenkitől, akitől csak lehet. Ide biztos gyakran fogok jönni egy kis inspirációért. 🙂

    További sok sikert kívánok a munkájához!

    Ildikó.

  2. Kedves Gitta!
    2 napja vásároltam Öntől a hévizi piacon, az ajándékok nagy sikert arattak.
    Alig vártam,hogy megnézzem a honlapját.
    Ott is láttam az igényes munkáját de ezt a sok gyönyörűséget látva csak ámulok és bámulok. Nagyon kezdetleges szinten szoktam én is készíteni,de a diszítéshez ügyetlen vagyok.
    További jó munkát és sikereket kivánok.
    üdv. Lippertné Stázi

  3. szia,
    fantasztikusak a mézeskalácsaid.
    a cukormázzal kapcsolatban kérdeznék.
    miért van az, hogy a zacskó sarkára állandóan felpöndörödik a máz? pár év óta tapasztalom ezt. nagyon idegesítő, mert a vége felé már 1etlen db mézeskalácsot sem tudok kidiszíteni felpöndörödés nélkül. próbáltam már hígabb mázzal, de azzal is így jártam.
    régebben azt gondoltam, h túl tömén az “oldat”, s szárad a széle, és rákristályosodik a cukormáz. mint1 kristálygócként működika legkevesebb szárDT máz is. vagy a zacskók vannak más anyagból?
    ezt megkérdezhettem volna előbb is, mert a mama most keveri a mázat. mind1, jövőre tanulság lsz talán
    köszi
    kellemes ünnepeket!
    andi

  4. Szia Andi,
    Ha a mázzal tudsz rajzolni, akkor jó, és a hiba vagy a zacskóban van, vagy egy picit a technikában. Fontos, hogy a zacskó olyan legyen, aminek a hegesztésnél nem marad olyan szöszmösz, mert akkor a lyuk szájánál is lesz olyan rész, amire felrakódhat a máz. Jól használhatóak az uzsonnás zacskók, azok egyenes szélűek.
    A technikán pedig annyi a lényeg, hogy a vonal kezdetén hozzá kell értetni a zacskót a süteményhez, és emellett figyelni, hogyha kezd eltömődni, akkor csak simán letörölni egy ruhába azonnal, nem szabad megvárni míg felrakódik.
    Kellemes Ünnepeket és minden jót
    Szeretettel:
    Gitta

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.