Kapcsolat

Ivanicsné Szabó Gitta, mézeskalács készítő és hímestojás festő Népi Iparművész
Ivanics Réka, mézeskalács készítő- és dekorátor, cukrász

E-mail: boszorkanyosmezes@gmail.com

Látogasd meg a Facebook oldalunkat itt: https://www.facebook.com/BoszorkanyosMezeskalacs?ref=hl

Ha meglátogatnál: Balatonkeresztúr, Arany J. u. 2/a


Nagyobb térképre váltás

Több tudást szeretnél? Ingyen videók, receptek, hogy-csináld bemutatók itt, a hírlevélre feliratkozva!
Vagy rendeld meg a DVD-t, hogy könnyen, otthonról bővítsd a tudásod!
Ha még többet tanulnál, gyere el hozzánk egy tanfolyamra, szeretettel várunk :)
Mézes rendelése: Kattints ide, a megrendelőlap kitöltéséhez!

Kapcsolat” bejegyzéshez ozzászólás

  1. Kedves Gitta!
    Gratulálok a csodálatos mézesekhez! Már a látványától is ünnep lett a lelkemben.
    Kívánok áldott, békés ünnepeket , erőt és egészséget, hogy a jövőben is készíthessen ilyen csodákat.
    Nagy tisztelettel: Márta

  2. Kedves Gitta!

    E hét végén / nov. 3-án, vasárnap, kora délután /szeretném felkeresni Önt kb. 20 db mézeskalács vásárlása céljából. Megfelel Önnek az időpont? Várom válaszát, köszönettel és tisztelettel: Kottász Judit

  3. Kedves Gitta

    Fantasztikus az oldala a mezeskalacsok csodalatosak. En meg cask kezdo mezeskalacs keszito vagyok es rengeteget tanultam maris a kis videokbol amit ezuton is koszonok.
    Azt szeretnem tudni, (sehol sem talaltam pontos valaszt) hogy igazabol a megsutott es kidiszetett, becsomagolt evesre szant mezeseket meddig lehet arusitani. Mennyi ideig lehet oket tarolni. Valaszat elore is nagyon koszonom.
    Udvozlettel: Edit

  4. Kedves Gitta! Régen jártam már az oldaladon és elfelejtettem a jelszavamat a videók megtekintéséhez. Segítenél? A mézes tésztád már a konyhámban pihen és várja, hogy megszülessenek belőle az idei év első hóemberei és rénszarvasai…:-) Zsuzsi

  5. Kedves Edit,
    Elnézést, hogy késve válaszoltam, csak nem volt időm ránézni az oldalra.
    A Kérdezz szekcióban írtam, de hátha itt is segít: én 2-3 hónapig simán el merném rakni sz evésre szánt mézeseket jól becsomagolva.
    Üdv
    Gitta

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.