Dagasztókar használata

A máz készítésénél használhatjuk a gépek dagasztókarját is nemcsak a habverőt. Mindkettő egyformán jó, bár az talán a dagasztókar mellett szól, hogy mintha nem löttyedne olyan könnyen össze a máz, ha ezzel verjük fel. Talán nem töri össze annyira a fehérjeszerkezetet, és ami biztos, nem kever bele annyi levegőt, így a máz stabilabb, jóval kevésbé törik vagy pereg.

Alacsony fokozaton használjuk, jó 9-10 perc alatt keveri meg a mázat.

 

Több tudást szeretnél? Ingyen videók, receptek, hogy-csináld bemutatók itt, a hírlevélre feliratkozva!
Vagy rendeld meg a DVD-t, hogy könnyen, otthonról bővítsd a tudásod!
Ha még többet tanulnál, gyere el hozzánk egy tanfolyamra, szeretettel várunk :)
Mézes rendelése: Kattints ide, a megrendelőlap kitöltéséhez!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.